Pages - Menu

25 Aralık 2012 Salı

0 Bayan çorap modelleri. Bayanlar için çorap seçimi ?


Çorap seçimi erkekler için pek dert olmasa da bayanlar için oldukça uzun seçim süreci gerektiren bir konudur. Bir erkek çorabını saniyesinde seçebilirken bir bayan onlarca mağaza dolaştıktan sonra anca karar verebiliyor. Kullanım alanlarını da düşünecek olursak bayanlar elbiselerinin altına en çok yakışacak olan çorabı seçmekte bu yılda oldukça zorlanacaklar gibi görünüyor.

Bayanlar için çorapları genelde iki sınıfta rahatlıkla sıralayabiliriz ilki normal elbiselerin altında kullanabileceğimiz modeller diğerleri ise fantezi modelleridir. Sizler bu türlerin arasında istediğiniz çorabı rahatlıkla seçebilirsiniz. Fantezi modelleri genelde renk desen olarak birbirinden farklı modellerdir 2012 de siyah dantelli modeller bu türün arasında en çok tercih edilen modellerdir. Günlük giyimde ise ten renginize bağlı olarak teninizi daha çok belli edecek açık renkli modeller en çok tercih edilen çorap modelleri arasındadır. Bu yüzden sizde öncelikle elbisenize göre ardından ten renginize göre istediğiniz modeli rahatlıkla seçebilirsiniz.

Çorap Pazarı eskisi gibi Türkiye’de pek fazla rağbet edilmeyen bir Pazar değil bu yüzden Türk girişimciler bu sene hem ülkemizde hem de yurtdışındaki çorap pazarında kendilerini oldukça belli edecek girişimlerde bulunmuşlardır. Eskiden televizyon da hiçbir çorap reklamı göremezken artık televizyonlarımızda bile birbirinden farklı birkaç markanın reklamlarını sürekli olarak görebiliyoruz. Sizde bu sene bir çok markanın arasından beğendiğiniz bir modeli seçerek hem çevrenizdekilere hemde partnerinize daha şık görünebilirsiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder