Pages - Menu

25 Aralık 2012 Salı

0 Deniz kızı elbise modelleri ve fiyatları


Sarışın, esmer veya kumral farketmeksizin, vücuduna güvenen bakımlı bayanların en fazla hoşuna giden elbise modellerinden biriside deniz kızı tarzındaki elbiselerdir. Bir başka deyişle balık etekli elbiselerdir. Son yıllarda müzik ödüllerinin veya film ödüllerinin sahiplerini bulduğu gecelerde ve özel davetlerde ünlü bir çok kadın sanatçı bu tarz elbiseleri tercih ediyor. Bu durum modayı yakından takip edenlerin gözünden de kaçmamıştır herhalde. 

Bayanları oldukça zarif gösteren deniz kızı elbiselerinin en önemli özellikleri vücudu saran yapısı ve etek kısımlarının aşağıya doğru genişlemesidir. Buda bizlere bir balıktan esinlenilerek hayal dünyamıza girmiş olan deniz kızını hatırlatmaktadır. Bu tarz elbiseler, sizler için özel olan bir günde o gecenin en güzel bayanlarından birisi olmanız için güzel bir seçim diyebiliriz. Son senelerde daha fazla görmeye alıştığımız balık elbiseler, aslında geçmişten günümüze her zaman moda trendlerinde yerini almıştır.

Her kadın güzel giyinmek ister. Ama doğruyu söylemek gerekirse, deniz kızı elbiseleri her bayana uyacak tarzda elbiseler değildir. Bu tarz elbiseleri giyebilmeniz için öncelikle çok uzun olmasa da en azından orta boylu bir bayan olmanız gerekir. Aynı şekilde zayıf bir bayan olmanızda şarttır. Ancak bu şekilde bu elbiseyi iyi taşırsınız. Ayrıca istisna tasarımlar hariç, balık elbiselerin üst kısmının askısız olduğunu söyleyebiliriz. Bazı modellerin etek kısımları düz kesimlidir. Bazılarının ki ise aksine daha süslü olacak şekilde püsküllü veya boncuklu olarak tasarlanmıştır. 

Deniz kızı elbiselerini kolay kolay her mağazada bulmanız zordur. Bu tip elbiseler genel olarak özel isteklere göre tasarlandığı için, belli başlı firmaların mağazalarından ebatlarınıza göre sipariş verebilirsiniz. Bu işi özenle yapan bazı firmaların örnek elbise modellerinin resimlerini ve aşağı yukarı fiyatlarını sizler için yaptığımız araştırmalar sonrasında paylaşıyoruz.

Lacivert boncuklu detayları olan deniz kızı elbise.

Mor deniz kızı elbise modeli.

Pembe pileli deniz kızı elbise.

Siyah püsküllü etekli deniz kızı elbise. 

Turkuaz renk işlemeli deniz kızı elbise.

Kırmızı pullu deniz kızı elbise.

0 yorum:

Yorum Gönder