Pages - Menu

23 Aralık 2012 Pazar

0 Hadise`nin giyim tarzı ve makyajı


Genç veya yaşlı çoğu Türk erkeği tarafından son yılların en çok beğenilen bayan şarkıcıları arasında yer alan Hadise, güzelliği ile dikkat çektiği gibi kıyafetleriyle ve makyajı ile de dikkat çekmekte. Ülkemizde ki erkeklerin bir çoğu balık etli yani etine dolgun bayanlardan hoşlanmakta. Aslında Hadise`nin ekranlarda göründüğü gibi kilolu bir bayan olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bazı bayanlar nedense ekranlarda kilolu çıkmakta. Hadise`de onlardan birisi ne yazık ki.

En son Galatasaray üniversitesinin yılın enlerini seçtiği ödül töreninde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iki ödül birden alan Hadise, o günde güzel makyajı ve şık renklerden oluşan kıyafeti ile beğeni kazanmıştı. Ayrıca o gecede ödül alan Fatih Altaylı`nın "Hadise`nin şişman olmadığını bu ödül töreninde görmüş oldum" demesi gülüşmelere neden olmuştu. O gecede yavruağzı renkte bir dar etek, bej rengi bir bluz ve yan çizgili bir yelekten oluşan kombin ile karşımıza çıkan Hadise, uzun aşağı doğru kıvrımları olan sarı saçları, ten rengine uygun sade makyajı ve bileğine takmış olduğu altın aksesuarlar ile oldukça güzel görünüyordu. Törende giymiş olduğu kıyafete aşağıdan bakabilirsiniz.

Hadise bu yıl ünlü alışveriş sitesi olan Trendyol ile yapmış olduğu anlaşmaylada haber oldu. Güzel sanatçı tvde çıkmış olduğu Trendyol reklamlarında birbirinden şık kıyafetleri tanıtıyor. Haki, hardal ve bej gibi renkler bu sene oldukça trend oldu. Hadise bilinen klasik renklerin dışında bu renklerde kıyafetleri de tercih ediyor. Trendyol için yapmış olduğu çekimlerden katalogda yer alan bir kaç resmi Hadise tutkunları ile paylaşıyoruz.



Bildiğiniz üzere Acun Ilıcalı`nın hazırlamış olduğu şarkı yarışması olan O Ses Türkiye`nin jürilerinden birisi Hadise. Yarışmada zaman zaman sade elbiseleri tercih ederken, zaman zamanda parlayan göz alıcı renkleri tercih ediyor. Anlayacağınız bir jüri üyesi olarakta güzelliği elden bırakmıyor. 


Makyaj olarak ise daha çok ten rengine uygun ürünleri tercih ettiğini söyleyebiliriz. Tabi istisnaları hariç. Kimi zaman karşımıza kırmızı gibi göz alıcı ruj renkleri ile çıkabiliyor. Günlük giyiminde de şık giyinmeyi elden bırakmıyor. 

Güzelliğinin yanı sıra sempatikliğide kendisini sevenleri oldukça memnun ediyor. Resimlerden Hadise`nin makyajının, saç renginin ve elbise seçiminin nasıl olduğunu görebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder