Pages - Menu

23 Aralık 2012 Pazar

0 Sıcak havalar için Tommy Hilfiger yazlık elbise modelleri ve fiyatları


Moda sektöründe yılların geçmesi, Tommy özgünlüğünden ve moda anlayışından hiçbir şey götürmüyor. Aksine moda adına trend olan markalardan birisi olmaya devam eden Tommy Hilfiger’ın  bu özelliği müşterilerinin en önem verdiği unsur. Bu yılda yaz sezonunun gelmesi ile bayan elbise modasında trend markalardan birisi olarak dikkat çekiyor. Çizgili, çiçekli ve yazı tam anlamıyla yaşatan güzellikte desenler baş rolde.

Çalışmış olduğu tasarımcıların üzerinde çok düşündükleri desenler ve baskılar her yaştan bayanın ilgisini çekecek tarzda. Uzun etekli elbise modelleri bu yıl birçok koleksiyonda karşımıza çıktığı gibi Tommy Hilfiger 2012 yaz elbise koleksiyonunda da karşımıza çıkmakta. Askılı modellerin dışında, "V" yakalı kısa kollu ve göğüs dekolteli elbiseler dikkatleri çekiyor. Elbiseler üzerindeki süslemeler, püsküller ve fırfırlar dikkat çekici elbiseleri tercih eden bayanların çok hoşuna gidecek.

Renk paletinde açık renklerin önceliği fark edilmekte. Yaz aylarında popüler olan açık mavi, turkuaz beyaz ve krem gibi renklerin dışında farkedilmeyi seven bayanların hoşuna gidecek olan kırmızı, pembe, turuncu ve karışık renklerin uyumuyla tasarlanmış modeller Tommy Hilfiger’n yeni koleksiyonunu süslüyor. Kısacası her yaz olduğu gibi bu yazda zengin bir ürün yelpazesi ile karşımızda. 2012 yaz ayları için bayanlarla bu şık koleksiyondan birkaç elbise çeşidini ve kaç para olduklarını paylaşıyoruz.
Açık pembe ipli bol etekli elbise: $148.00

Katmanlı göğüs dekolteli mavi maksi elbise: $198.00

Siyah beyaz noktalı ince keten kollu fular elbise: $148.00

Antik desenli V yaka kolsuz elbise: $98.50

Çiçekli açık mavi ve beyaz renkten diz üstü eteği olan elbise: $98.50 

Çizgili karışık renkli belden pileli elbise: $168.00

Yan çizgili siyah beyaz polo elbise: $58.00

Büyük kareli keten vual elbise: $148.00

Askılı önden göğüs kısmı fırfırlı elbise: $78.00

Beyaz ortadan fırfırlı elbise: $148.00 

0 yorum:

Yorum Gönder