Pages - Menu

23 Aralık 2012 Pazar

0 Sempatik şarkıcı Atiye`nin giyim tarzı ve imajı


Günümüzde bir çok ünlü kendine has bir tarz oluşturmak istiyor fakat bunu beceremiyor. Ya değişik bir şeyler yapmak isterken gülünecek durumlara düşüyorlar, yada başkalarının taklidi olmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Genç şarkıcı ve oyuncular bu konuda daha bilinçli diyebiliriz. Onlardan biriside kesinlikle Atiye. Güzel şarkıcı çoğu kişi tarafından sevilen sesi ve yapmış olduğu sempatik hareketleri ile hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Erkeklerin bir çoğu onu ülkemizin çıtır sanatçıları arasında göstermekte. Bayan hayranlarıda çok fazla. Ama onu seven bayanlar kadar sevmeyenlerde var. 

Giyim tarzına baktığımızda aslında tam anlamıyla ona ait bir giyim tarzı olmadığını söyleyebiliriz. Fakat bu giyim tarzı ile bütünleşen bir stili olduğunuda söylemek mümkün. En azından taklit eden değilde taklit edilmeye çalışılan biri. Sahnede olsun günlük yaşamında olsun bu stilinden pek vazgeçmiyor. Bazen nostaljik bir görünüm ile, bazende günümüz trendleri ile dikkat çekiyor. Yani rahat ve kendine yakışanı giymek onun için çok zor değil. Bazı ünlüler pürüzsüz ciltleri sayesinde abartılı makyajı seçmeyerek daha doğal görünmekteler. Atiye`de bu konuda oldukça şanslı. Genelde abartısız ve cildinin rengini çok fazla bozmayan sade makyajı tercih ediyor.  

1988 yılında dünyaya gelen güzel şarkıcı sevenleri tarafından bu yıl ki Eurovision yarışmasında görülmek istenen bir sanatçıydı. Fakat nedense tercih edilmedi. Zaman zaman bazı ünlü şarkıcılar ile düet yaparakda gündemde kalan Atiye`nin giyim tarzına ve resimlerine şöyle bir göz atalım.

Genç şarkıcılarda korsanları andıran eşarp takma şekli aldı başına gidiyor. Sıla`da da görmeye alıştığımız bu tarzı beyaz tulumu ile Atiye`nin kombininde de görüyoruz.

Değişikliği seven ama yinede kendine özgü stilinden vazgeçmeyen Atiye, koyu lacivert bir pantolon ve uçları püsküllü bir yelek giymiş.

Renk konusunda takıntılı olmayan ve her türlü rengi üzerinde görmeye alıştığımız Atiye, burada da kırmızı, beli ve göbeği açıkta bırakan bir elbise ile.

Tulum tipi elbiseler giymeyi seven genç şarkıcı bu resimde de beli deri detaylı siyah bir tulumla. 

Bilindik tatlı ve sempatik hareketleri ile sevenlerini coşturan Atiye, pembe bir etek tipi şortla ve siyah topuklu ayakkabısı ile.

Bu resimde Atiye`nin doğal saç renginin güzelliğini ve yapmış olduğu ten rengi sade makyajı görmekteyiz.

Kovboyları anımsatan bir siyah deri önlük takan Atiye, küçük resimlerin bulunduğu baskılı desenlerden oluşan tulumu ile. Ayrıca stiline has bilezikleride yine kıyafetini tamamlıyor.

Uzun belli nostaljik tip bir pantolon ile örgü desenli ve göğüs dekolteli, göbeği açıkta bırakan bir bluz ile Atiye.

0 yorum:

Yorum Gönder