Pages - Menu

25 Aralık 2012 Salı

0 Jartiyer modellerinde son moda


Son birkaç yıldır ülkemizde jartiyer satışlarında gözle görülür bir artış var. Buda yurtdışındaki kaliteli birçok iç çamaşır markasının ülkemizdeki iç çamaşır pazarına kendilerini göstererek girmelerine sebep olmuştur. Geçtiğimiz senelerde en çok tercih edilen modeller oldukça renkli ve ihtişamlı modellerdi bu sene ise bu durum tamamen tersine dönmüş durumda bu yılki yenilikleri bu yazımızda az çok göreceksiniz ve seçimlerini bu doğrultuda rahatlıkla yapabileceksiniz.

Bu yıl geçtiğimiz seneki renkli ama koyu modellerin dışında daha çok siyah ve beyazın ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Siyah’ın vazgeçilmez cazibesi beyazın sadeliği ülkemizde ve yurtdışında birçok bayanın tercihlerinde ön planda yer alıyor. Birçok bayanın jartiyer tercih etmesinin nedeni en başta partnerini tahrik etmektir ama bunun dışında en büyük özelliği diğer birçok iç çamaşırına göre vücudunuzda diğer ürünlere göre daha rahat kullanımıdır. Bunun yanı sıra genital bölgede de rahatlık hissi oluşturarak diğer kıyafetlerinizi daha rahat giymenize neden olur.

Eğer sizde bu sene birbirinden farklı modeller arasında bir tercih yapmayı düşünüyor iseniz desenli modelleri tercih ederseniz doğru bir seçim yapmış olursunuz. Ayrıca renk konusunda ülkemizde en çok tercih edilen renk olan siyah sizin ve partnerinizin size olan tavrının değişmesinde en büyük etkiye sahip olacaktır. Son olarak
2012 jartiyerlerinde kumaş seçimini bizler genelde sizin tercihlerinize bıraksak da siz mutlaka saten kumaşın ihtişamını kendiniz ile buluşturunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder