Pages - Menu

1 Ocak 2013 Salı

0 Ünlü manken Alessandra Ambrosio`nun günlük giyim tarzı


Dünyanın en iyi ve en güzel mankenlerinden birisi olarak kabul edilen Alessandra Ambrosio, iş yaşantısı ve davetler dışında günlük yaşantısında şık ve rahat giyinen bir manken. Anja Louise adında bir kız çocuğu dünyaya getirmesine rağmen eski formuna yeniden kavuşması ve podyumlara dönmesi çok fazla sürmeyen ünlü manken, Türkiye'de daha önce Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve kazanılan paranın yardım için kullanılacağı bir yarışma programına da katılmıştı. Peki, güzelliğinin ve seksiliğinin dışında, sıcakkanlılığı ve iyi kişiliği ile ülkemizde ki bir çok kişinin beğenisini kazanan Alessandra Ambrosio, nasıl giyiniyor ? 

Victoria’s Secret gibi dünya devi bir markanın en önemli mankenlerinden birisi olan Alessandra, yaz aylarında daha çok jean şort, gömlek, t-short giyimini spor ayakkabı ya da çizme ile kombin ediyor. Zaman zaman yazlık uzun etek ve şık sandaletler giyen Alessandra, kot pantolon giymeyi de seviyor gibi. 







Sonbahar ve kış aylarında ise koyu renkler giymeyi tercih eden Alessandra Ambrosio, ceket seçimini genelde kürklü ve deri monttan yapmakta. 




Dünya çapında ünlü mankenin katılmış olduğu bazı organizasyonlardaki giyimi ise şöyle: 

0 yorum:

Yorum Gönder