Pages - Menu

9 Aralık 2012 Pazar

0 Sarışın güzel Serenay Sarıkaya ve tarzı

type='html'>
  Ünlüler arasında giyim tarzlarına genç ünlülerle devam etmek istiyoruz. Çünkü onlar yeni jenerasyon oldukları için şimdiki giyim stillerine ve güncel modaya daha alışkınlar. Sizler için seçtiğimiz güzel, en son İstanbul moda haftasında ki düzenlenen bir defilede transparan bir tasarımla çıkarak tüm dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya. Güzel oyuncu Dilek Hanif defilesinde gerçek manada cesur bir kostümle podyumdaydı. Acaba bunun sebebi "bir ara taktırmış olduğu silikonları mı" diye düşünmeden edemiyoruz tabi. O zaman silikonları ile gündeme oturan güleç yüzlü oyuncu, bu seferde giymiş olduğu bu elbise ile gündeme oturdu.

  Öncelikle yukarıda bahsetmiş olduğumuz o elbiseyi sizlerle paylaşamayacağımızı söylemek isteriz. Zaten bu konumuzda daha çok sempatik güzelin normal yaşamında giydiklerini, günlük hayatında ki tarzını ve arkadaş buluşmalarında ki kıyafet seçimlerini paylaşacağız. İlk olarak şunu söylememiz gerekir ki bu kız çekici görünmeyi seviyor. Normal günlerde üzerine daha çok gömlek ve tişört giymeyi tercih ediyor. Alt kısım da ise mini etekler ve dar desenli pantolonlar onun için ön planda.


  2012 yılında ülkemizin güzellik kraliçesi seçilen Serenay kusursuz yüz hatları, bir çok kadını kıskandıracak güzellikte sarı saçları ve sempatik gülüşüyle çoğu erkeğin hayallerini süslüyor. He unutmayalım ki, çok fazla uzun boylu olmamasına rağmen kusursuz bir fiziğe sahip. Kendisine göre tek kusuru dolgun olmayan göğüsleriydi ki onuda silikonla halletmiş zaten. Şuana kadar bizim bildiğimiz 4 adet dizide rol aldı. Bunlar Limon Ağacı, Peri Masalı, Adanalı ve Lale Devri dizleri. He bir de Plajda filminde Aslı rolündeydi kendileri. Türk erkeklerinin sarışın bayanlara olan ilgisini göz önüne alırsak, erkeklerin kafasında ne kadar çok yer ettiğini de tahmin edebiliriz. :) Henüz 21 yaşında ve sevilen bir dizi oyuncusu. Aslında oynadığı rollerden çok güzelliği ön planda tabi. Buda onun şansı.

  Gelelim bu güzeller güzeli çıtır ünlünün hayattan alıntılarla dolu fotoğraflarına. Giyim tarzını merak edenler için bir kaç örnek fotoğraf sizlerle.



Arkadaşlarıyla birlikte felekten bir gün herhalde.



Bu dizi çekiminden olabilir.

Arabada çekilen bu fotoda kırmızı ruju ve gözlükleri ön planda. 

Okey oynarken çekilmiş bir foto.

0 yorum:

Yorum Gönder