Pages - Menu

22 Aralık 2012 Cumartesi

0 Salaş elbiseler ve kat kat giyim tarzı

Moda bugün, herkesin ortak ilgi alanıdır. Vitrinlerinde yılın ya da mevsimin yeniliklerinin gösterildiği elbiseler, çantalar, ayakkabılar sunulur. Varlıklı kesime yönelik hazırlanan büyük modacıların koleksiyonları, her yıl merakla beklenir. Bu koleksiyon, bir sonraki yıl gelecek olan yenilikle değişecek vitrinlere kadar nelerin giyilebileceğine, o dönemki renk ve kombinasyonlara dair ipucu verir.


   2013 modası için hazırlanan kombinler de 2013 yılı içerisinde nelerin giyilebileceği konusunda özellikle bayanların imdadına yetişiyor. Modanın sık takipçisi olan bayanlar için de bu sene içerisinde oldukça iddialı kıyafetler vitrinlerde yerini alacak. Kat kat modası diye adlandırabileceğimiz kombin bu sene oldukça dikkat çekici olacağa benziyor. Özellikle kış mevsimlerinde giydiğimiz pantolon-kazak ya da kazak üzeri mont birleşimi bu sezon rafa kalkıyor. Artık kat kat giyinmek moda olacak. Örneğin; kazağın üzerine hırka, hırkanın üzerine mont giyinmek gibi ya da pantolon üzerine etek giyinmek. 2013 yılında birçok ünlü marka bir adım daha öne gidiyor ve pantolon üzerine etek kombinini oluşturuyor. Arttık etek, ceket, yelek değil; pantolon, etek, ceket üçlüsü tercihler arasında yerini alacağa benziyor.


  Daha önceki yıllarda da moda olan ve “fakir paça” olarak adlandırılan pantolonlar da 2013 senesinde tercihler arasında yer alacak ancak pantolonların paça boyu biraz daha kısalacak gibi gözüküyor. Hal böyle olunca da ayakkabılara büyük iş düşüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder