Pages - Menu

22 Aralık 2012 Cumartesi

0 Düşük ve yüksel bel pantolonlar revaçta olacak

  Her yıl değişen moda, daha takvimler 2013 yılını göstermeden dolaplarımızda da değişiklik yapmamıza vesile olacak gibi. Önceleri modaya sadece saraylarda rastlanırdı. Sarayda yaratılan tasarımlar neredeyse sadece saraydaki kadınları ilgilendirirdi ve zamanımıza göre bir fark daha vardı ki, ortaya çıkarılan moda hemen hemen bu modanın oluşturulduğu saltanat devri kadar uzun sürerdi.

  Son yıllarda bu sektör adına gözümüze çarpan detayları sıralayacak olursak, düşük bel pantolonlar yerini yüksek bel pantolonlara bıraktı, vatkalı ceketler vitrinlerde yerini aldı kısacası 2013 yorumuyla 80 ve 90’ların modasına bir geriye dönüş başladığı gözlerden kaçmayan detaylar arasında.

  2013 yılında rengârenk çiçekli desenler yerini geometrik şekillerde desenlere bırakıyor. Bununla birlikte kullanılan baskılarda da büyümeler göze çarpıyor. Bu baskılarda birçok desenin iç içe geçmiş şekilde kullanılacağı moda sektöründe olağanüstü, renkli, çarpıcı tasarımların ortaya çıkacağı bekleniyor.

   Zıtlıkların yer aldığı kalın kumaş ve ince kumaşın bir arada olduğu giysiler, parlak renk ile mat rengin bir arada kullanıldığı kıyafetlerin moda olabileceği de ihtimaller arasında. Gerçek moda ise ister geçmişlerden ister geleneklerden ister moda uzmanlarının günlerce emek harcayarak hazırladığı yeni trendlerden esinlenmiş olsun yine de insanların kendi kişisel zevk ve kullanım şekline göre kişinin yarattığı bireysel zevk olmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder